Ciasto marlenka czekoladowa
search
  • Ciasto marlenka czekoladowa

Ciasto Marlenka czekoladowa 800g

42,00 zł
Brutto Wysyłka w ciągu 1 - 2 dni roboczych

Ciasto czeskie Marlenka o smaku mleczno - czekoladowym stanowi kontynuację sukcesu, jaki spotkał tradycyjny czeski miodownik Marlenka. Podobnie, jak jego pierwowzór powstało podług tradycji kuchni ormiańskiej i składa się z tych samych ingredientów, co poprzednik. Równiarko swoją wyjątkową trwałość czeskie ciasto Marlenka zawdzięcza naturalnemu miodowi. Z serca beskidzkich gór oczywiście.

Ilość
Produkt dostępny

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Rozkoszując się tym niebywałym miodownikiem możemy doświadczyć niemalże uniesienia smakując fantastyczny mleczny krem ukryty pomiędzy przepysznymi warstwami ciasta Marlenka. To ono - czekoladowe ciasto Marlenka - należące do słynnych ormiańskich wypieków, pojawia się tam, gdzie łączy się kuchnia czeska i kuchnia ormiańska.

Posiada, podobnie jak jego poprzednik, grono wiernych wielbicieli, urozmaicając im tę kulinarną podróż równie niezwykłymi kulkami czekoladowymi kulki orzechowymi czy napoleonkami.

Jest to kolejny dowód na to, jak wizja i tradycja, czyli połączenie tego co przeszłe z tym co przyszłe może ubarwić kulinarny świat.

Skład:
Mleko zagęszczone słodzone (mleko, cukier, syrop glukozowy), margaryna [olej palmowy, woda, w pełni utwardzony olej kokosowy, olej rzepakowy, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna słonecznikowa), sól kuchenna, regulator kwasowości (kwasek cytrynowy), aromat], wzbogacona mąka pszenna (mąka pszenna, fumaran żelazaI(I), niacyna, kwas foliowy, witamina B1, witamina B2), cukier, mieszanka jajeczna, miód 3,6%, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 1,6%, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), naturalny aromat waniliowy, aromat (etylowanilin). Produkt może zawierać ślady soi oraz orzechów włoskich.

Wartość energetyczna: 1831 kJ/ 100 g, 431 kcal/100 g

Tłuszcze: 25 g
-w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 14 g
Węglowodany: 47 g
-w tym cukry: 35 g
Białka: 6,1 g
Sól: 0,53 g

Waga 800g±5%

Wymiary kartonika 220 x 225 x 65mm

Oryginalna receptura, najlepsze składniku, jak również sposób, w jaki jest pakowane ciasto Marlenka, pozwalają zachować jej trwałość:

- do 90 dni w temperaturze od 2 do 24 ° C

- 9 miesięcy przy przechowywaniu w temperaturze poniżej 8 ° C

- 24 miesiące po zamrożeniu w temperaturze -18 ° C

996 Przedmioty

Zobacz także

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.