

Tam, gdzie stykają się kuchnia czeska i kuchnia ormiańska, pojawia się również tort miodowy Marlenka, który nie tylko łączy obie kuchnie, ale również niesie ze sobą wyjątkowość, jaką mają ciasto Marlenka miodowa oraz ciasto Marlenka czekoladowa. Niezwykła fuzja smaków na bazie miodu i naturalnych składników, dała wyjątkowy efekt. Oto doskonale znane klientom ciasto czeskie - tort miodowy Marlenka w dwóch odsłonach jednocześnie.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Opakowanie zbiorcze 4 szt.
Waga 1 szt: 850 g ± 5%
Rozmiar: 20 cm, wysokość 6 cm
opakowanie zbiorcze 4szt w kartonie
Bez dodatku barwników i bez konserwantów.
Miodowy tort MARLENKA® posiada następującą trwałość:
- do 2 miesięcy przy przechowywaniu w temperaturze poniżej 8 ° C
- 24 miesiące w przypadku zamrożenia w temperaturze -18 ° C
Ze względu na luźne oryginalne opakowanie tortu sklep nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne uszkodzenia podczas wysyłki.
Zobacz także