Ciasto Marlenka miodowa 100g
search
  • Ciasto Marlenka miodowa 100g

Torcik Marlenka miodowa 100g

9,00 zł
Brutto Wysyłka w ciągu 1 - 2 dni roboczych

W tym miejscu moglibyśmy powielać opis klasycznego miodownika Marlenka, zaznaczając tylko różnicę w wadze. Ale nie to jest naszym celem. Jeśli trafiliście Państwo na tę zakładkę sklepu z Marlenką, szukacie zapewne mniejszych porcji tego ciasta czeskiego, które trwale wpisało się w czeskie słodycze.

Chcesz zamówić?

Zadzwoń 515 094 698 lub NAPISZ

Ilość
Produkt dostępny

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Faktem jest, że tradycyjne ciasto czeskie miodownik Marlenka można podzielić na osiem, ba nawet dziewięć kawałków (krojąc w szachownicę), to nie zastąpi nam ona oryginalnie pakowanych porcji ciasta Marlenka, które bez przeszkód można wykorzystać w cateringu czy w barze szybkiej obsługi. Te kawałki ciasta miodowego z orzechami posiadają takie same właściwości, co miodowe czeskie ciasto Marlenka, podobnie utrzymują świeżość i tak samo łatwy jest ich sposób przechowywania. A więc na małe co nieco 100g Marlenki miodowej w oryginalnym opakowaniu.

Skład:
Mleko zagęszczone słodzone kakaowe (mleko, cukier, syrop glukozowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu), wzbogacona mąka pszenna (mąka pszenna, fumaran żelaza II, niacyna, witamina B1, witamina B2, kwas foliowy), margaryna [olej palmowy, woda, w pełni utwardzony olej kokosowy, olej rzepakowy, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna słonecznikowa), sól kuchenna, regulator kwasowości (kwasek cytrynowy), aromat], cukier, mieszanka jajeczna, miód 4,4%, olej rzepakowy,

orzechy włoskie 1,4%, woda, syrop karmelizowany cukrowy, ), naturalny aromat (orzech włoski, wanilia),

substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), aromat (etylowanilin). Produkt może zawierać ślady soi.

Wartość energetyczna: 1761 kJ/ 100 g, 420 kcal/100 g

Tłuszcze: 23 g
-w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 14 g
Węglowodany: 48 g
-w tym cukry: 36 g
Białka: 5,8 g
Sól: 0,55 g

Waga 800g±5%

Wymiary kartonika 220 x 225 x 65mm            

 

Dzięki unikalnej recepturze, wysokiej jakości składnikom i metodzie pakowania miodowe ciasto MARLENKA® ma wyjątkową trwałość:

- do 90 dni w temperaturze od 2 do 24 ° C

- 9 miesięcy przy przechowywaniu w temperaturze poniżej 8 ° C

- 24 miesiące po zamrożeniu w temperaturze -18 ° C

10 Przedmioty

Zobacz także

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.