

Tort miodowy MARLENKA® został stworzony według starej ormiańskiej rodzinnej receptury, stając się legendarnym kalsycznym przysmakiem. Marlenka swój wyrafinowany smak zawdzięcza surowcom, które są najwyższej jakości. Tort Marlenka to ciasto, które nie zawiera konserwantów i sztucznych barwników. Charakterystyczny i oryginalny smak tworzą przede wszystkim puszyste miodowe ciasto, pyszny mleczny krem i orzeźwiająca nuta moreli.
Atrakcyjny wygląd został dopełniony kawałki suszonych owoców na powierzchni ciasta.
Produkt jest również wolny od GMO.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Skład:
Mleko zagęszczone słodzone (mleko, cukier, syrop glukozowy), dżem morelowo - jabłkowy 19% [cukier, morele 20%, jabłka, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja żelująca (pektyny), antyoksydant (kwas askorbinowy)], wzbogacona mąka pszenna (mąka pszenna, fumaran żelazawy, niacyna, kwas foliowy, witamina B1, witamina B2), cukier, margaryna [olej palmowy, w pełni utwardzony olej kokosowy, woda, olej rzepakowy, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna słonecznikowa),sól kuchenna, regulator kwasowości (kwasek cytrynowy), aromat], mieszanka iaieczna, miód 4,3%, suszone morele 2,8% [suszone morele 97%, mąka ryżowa, konserwant (dwutlenek siarki)] substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), naturalny aromat (waniliowy, morelowy), aromat (etylowanilin). Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów włoskich, soi, dwutlenku siarki.
Wartość energetyczna: 1334 kJ/100g, 319 kcal/100g
Tłuszcze: 10 g
-w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 5,6 g
Węglowodany: 50 g
-w tym cukry: 40 g
Białka: 4,3 g
Sól: 0,37 g
Zobacz także