Ciasto Marlenka miodowa
search
  • Ciasto Marlenka miodowa
  • Ciasto Marlenka miodowa

Marlenka miodowa 800g

47,00 zł
Brutto Wysyłka w ciągu 1 - 2 dni roboczych

Marlenka miodowa jest pozbawiona konserwantów oraz sztucznych barwników. Ten tort miodowy, to klasyczne ciasto miodowe - legendarny przedstawiciel gatunku. Prawdziwie oryginalna MARLENKA® powstała na bazie beskidzkiego miodu, według starej ormiańskiej receptury.

Ciasto miodowe z orzechami użyte do tortu Marlenka to surowce najwyższej jakości, które potrafią bardzo długo zachować swoją świeżość. To sztandarowe ciasto czeskie znalazło się tam, gdzie stykają się kuchnia czeska i kuchnia ormiańska. W tym gronie znajdują swoje miejsce również: ciasto czekoladowekulki czekoladowe czy kulki orzechowe. Ten  charakterystyczny i wyjątkowy smak tortu nadają przede wszystkim puszyste ciasto miodowe, przepyszny krem ​​karmelowy oraz smak i aromat prawdziwych orzechów włoskich.

Ilość
Produkt dostępny

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Jeśli zajrzycie do historii czeskiego ciasta miodowego z orzechami Marlenka, to przekonacie się, jaką drogę ono pokonało, by zagościć na Waszych stolach. 

Tort Marlenka to czeskie ciasto miodowe powstałe dzięki wytrwałości i determinacji ormiańskiej rodziny. Efektem wykorzystania domowej receptury, która świadczy o tym, jak wielki potencjał tkwi w zasięgu naszych rąk, ciasto Marlenka przepis swój zawdzięcza tradycji. Ale ten przepis to nie tylko skład samego ciasta. To również sposób na sukces firmy, która z niewielkiej manufaktury urosła do potęgi piekarnictwa. 

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

SKŁAD:

Warstwowe ciasto miodowe przełożone kremem karmelowym (51%), ozdobione orzechami włoskimi, kruszonką miodową i paskami kakao. Pakowane w atmosferze ochronnej. Według staroormaińskiego przepisu rodzinnego.

składniki: cukier, mąka pszenna, mleko, margaryna [olej palmowy*, woda, całkowicie utwardzony tłuszcz kokosowy, olej rzepakowy, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna słonecznikowa), sól, aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy)], pasteryzowane jajo, syrop glukozowy, miód 5%, olej rzepakowy, orzechy włoskie 1,4%, woda, karmelizowany syrop cukrowy 0,4%, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), masło, naturalny aromat karmelowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat.

Może zawierać soję .

Nie zawiera dodatku substancji konserwujących i barwników.

*ze zrównoważonych źródeł.

Przechowywać w temperaturze 2 - 24 oC.

Okres trwałości do 90 dni. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 2 - 8oC i spożyć w ciągu 14 dni.

Chroń przed wysychaniem w kloszu na ciasto Marlenka.

Za wyjątkową jakość została wyróżniona krajowym znakiem jakości KLASA.

Produkt jest również wolny od GMO.

141 Przedmioty

Zobacz także

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.